woensdag 21 maart 2012

fotosessie

Kleedjes die ik maak voor mijn meisjes krijg ik vaak niet op deze blog. Maar gisteren na school zag Babette er zo schattig uit dat ik niet kon weerstaan. Zelf was ze ook in de stemming (wat niet vaak gebeurt op dat moment van de dag) en liet ze zich gewillig fotograferen.

Tot hier bleef het heel plezant. Dan wou ik ook nog Maud op de foto omdat ik echt blij was met het resultaat van haar kleedje. Met de belofte van een snoep lokte ik haar uit de zetel  (ja ja de aloude truc haha).
 Die duim van haar is zo vlak na school té onweerstaanbaar.
 

En toen werd er wat getrokken en geduwd en het plezier was een beetje over... zo gaat dat meestal zo vlak na school. En zo gaat het meestal als ik eens wil pronken met mijn naaiwerk. Gelukkig was door Babette haar heisa de snoep alweer vergeten. ja ja zo gemeen ze we soms ook, zo vlak na school.
Maar zie, de volgende ochtend: drie engeltjes op een rij! Met het haar mooi in een staartje en zo...

Over de kleedjes: de patroontjes komen alletwee uit de allomgekende japanse naaiboekjes. Dat eendjes kleedje van Babette was wat tekort en ik heb dit weekend eindelijk eens de tijd genomen om het wat 'uit te leggen', nu is het onderaan gewoon met een rolzoompje afgewerkt en past het haar (na maanden in de kast) gelukkig nog steeds. Het eendjes stofje is spijtig genoeg helemaal op en niet meer te vinden. Prijs je gelukkig als je dit stofje nog liggen hebt!

1 opmerking: